Benefietconcert voor stichting Nomphilo

Jack Keijzer en Aty Leegwater organiseren zondag 2 november een groot benefietconcert in het Johannes Bosco College in Heerhugowaard waarbij alle opbrengsten naar Stichting Nomphilo – een stichting die zich inzet voor aids-weesjes in Zuid-Afrika – gaan. Jong talent Lore Koelemeijer treedt met haar band (La Lore) belangeloos op om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze kinderen.

Adembenemend optreden van La Lore

“Toen Jack Keijzer mij benaderde met de vraag of ik wilde optreden op deze avond, voelde ik me vereerd”, geeft Lore Koelemeijer uit Spanbroek aan. “Er gebeuren zoveel vreselijke dingen, waar je als student moeilijk iets aan kunt doen. Je wilt wel helpen, maar het is lastig. Toen Jack mij de mogelijkheid bood om indirect iets te kunnen doen, gaf dat direct een goed gevoel. Ik zie dit als een geweldig kans.”
Lore Koelemeijer timmert hard aan de weg met haar band. Ze heeft een passie voor de Franse taal, muziek en theater. Deze elementen brengt zij bij elkaar tot warme en theatrale voorstellingen. Lore werd al op jonge leeftijd geïnspireerd door de chansons van Jacques Brel en Edith Piaf. “Mijn vader luisterde naar deze muziek en ik heb dat overgenomen, al tijdens mijn middelbareschooltijd was dit de muziek die mij het meest kon raken.” Lore onderbrak vorig jaar een jaar lang haar studie – docent drama aan de Hogeschool van Leeuwarden – om zichzelf als zangeres te ontwikkelen. “In dat jaar heb ik met de band geweldige optredens gedaan, veel geoefend en gezongen. Het optreden in ’t Kerkhuys in Spanbroek, als voorprogramma van Rob de Nijs, is absoluut een hoogtepunt te noemen. In dit jaar is de band gevormd, ik ben echt heel blij dat ik het gedaan heb.” In haar interactieve show speelt La Lore met het publiek en laat prachtige Franse chansons horen, maar ook liedjes in het Nederlands passeren de revue.

Sponsors

Deze avond kan mede mogelijk worden gemaakt door steun van vrijwilligers en sponsors. Interesse om de benefietavond te sponsoren? Neem dan contact op met Jack Keijzer, ja.keijzer@trinitascollege.nl. Giften voor stichting Nomphilo kunnen worden overgemaakt op bankrekeningnummer IBAN: NL93RABO0124754155 ten name van Stichting Nomphilo (de giften zijn belastingaftrekbaar). Het benefietconcert wordt gehouden in het Johannes Bosco College, Hectorlaan in Heerhugowaard.
Tickets (à 10 euro) zijn verkrijgbaar bij Novy Dorpsstraat 542 in Noord-Scharwoude, Spaansen Dorpsstraat 714 in Oudkarspel en Voorburggracht 204a in Zuid-Scharwoude en bij Sandra’s Marktwinkel, Dorpsstraat 584 in Noord-Scharwoude.

Bron: RODI Nieuws uit de regio